Over ons

Biobrush Berlin komt oorspronkelijk uit Duitsland met verkooppunten en klanten in Europa. Onze missie is om de nieuwe standaard te introduceren, om de grote berg met afval te verminderen en een stukje bij te dragen om deze aarde in goede staat door te kunnen geven aan onze kinderen.

Onze Biobrush tandenborstel is verkrijgbaar in gezondheidswinkels en de betere drogist door heel Nederland. Daarnaast kunt u via onze webshop direct bij ons bestellen.

Fytotrade: whats in a name

Sinds 2008 verzorgt Fytotrade de distributie voor een aantal selectieve gezondheidsgerelateerde producten. Fyto staat voor planten en dat is dan ook het uitgangspunt voor onze missie. De producten die wij verkopen zijn vrijwel allemaal op plantaardige basis of zijn duurzaam en biologisch afbreekbaar. Al jaren wordt de consument kritischer over de samenstelling en kwaliteit van producten en zeker bij producten die ten behoeve van de gezondheid worden gekozen. In feite is dat daarom het criterium waarop Fytotrade haar producten selecteert.

Of het nu om Aloevera en Aloedent producten gaat uit en Tea tree producten uit Engeland,  CBD producten van Cibdol uit Zwitserland, of minerale zonnebrand uit Biarritz Frankrijk; allemaal hoogwaardige producten die iets toevoegen aan het assortiment van gezondheidswinkels en de betere drogisterijen.

Sinds kort is Fytotrade ook de distributeur van de biologisch afbreekbare tandenborstels uit Berlijn; “Biobrush”.

Fytotrade levert producten aan groothandels maar ook richtreeks aan retailers .

Biobrush wordt in Nederland gedistribueerd door:

Fytotrade BV
Einsteinstraat 44
1446 VG Purmerend
0299-429 532